Uitgaansleven

Het uitgaansleven van Alanya is erg leuk en er is veel te beleven. Het is dan ook zeker leuk om in dit nachtleven te duiken. In de buurt van de haven van de badplaats zijn diverse discotheken te vinden. Dit gebied wordt ook wel gezien als het uitgaansparadijs van de stad. De toegang bij de meeste discotheken is gratis.

Alanya Bistro Bellman
Er zijn in Alanya diverse openluchtdiscotheken te vinden. Hier is de sfeer altijd goed, de muziek aangenaam en kun je samen feesten met gelijkgestemden. Je merkt gelijk dat het er gezellig aan toe gaan. Alanya Bistro Bellman is één van de leukste openlucht discotheken van de stad en deze discotheek heeft twee verdiepingen, waar altijd de meeste deejays leuke muziek draaien.

Discotheek Janus
In Discotheek Janus wordt popmuziek (top 40) en hiphop gedraaid. Je kunt hier naast feesten ook terecht voor heerlijk eten. Het restaurant is geopend tussen 19:00 en 00:00 uur. Daarna gaan de deuren van de discotheek open.

Robin Hood
Robin Hood is een populaire discotheek, dat net als veel andere uitgaansgelegenheden in het havengebied van Alanya ligt. Robin Hood heeft in totaal vier verdiepingen. Het is hiermee ook de grootste discotheek in de omgeving. Je vindt hier op iedere verdieping een leuke club. Je kunt hier op diverse muziekstijlen dansen.

Uitgaan Alanya Havana Club
Party in Alanya
In de Havana Club wordt een mix van muziek gedraaid. Zo wordt er Latin, R&B, Hip hop en pop gedraaid, maar ook muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Voor iedereen is er dus wat wils. Er wordt ook House en Techno gedraaid. Er is muziek voor iedereen en dat maakt de Havana Club een leuke club om te bezoeken. Een ander voordeel is dat je hier voor weinig geld cocktails kunt drinken. Vóór 00:00 uur worden de cocktails voor weinig geld aangeboden. Deze club heeft drie verdiepingen en je hebt vanuit de club een mooi uitzicht over de zee en de haven van de badplaats. De Havana Club heeft ook een thema: Cubaanse sigaren.

Discotheek Murphy’s
Als je graag met andere Nederlanders wilt feesten, dan is Discotheek Murphy’s een discotheek die je moet bezoeken. Hier gaan veel Nederlandse jongeren naar toe en iedere donderdagavond is er zelfs een avond speciaal voor Nederlanders: de Hollandse avond.

James Dean
Discotheek James Dean is een discotheek met een internationale sfeer. In de discotheek vind je veel posters van James Dean en er zijn verschillende muziekstijlen te beluisteren. Uitgaan in deze discotheek betekent dansen of zitten in één van de aangename stoelen en banken en relaxen. Je kunt ook de VIP-lounge bezoeken en genieten van (rustgevende) muziek.

De meeste discotheken in Alanya zijn open tot ongeveer 03:00 uur, maar als je langer wilt doorgaan dan kan dat altijd. In openlucht discotheek Auditorium kun je door feesten tot 06:00 uur.